Tammass
     Massage | Beauty | tammass.nl

Manicures

Manicure (Voor hem en haar):

Verwijderen en behandelen van alle onzuiverheden, nagelriemen en velletjes doormiddel van een combi-manicure, ook worden de nagels in model gevijld. Indien gewenst lakken we de nagels met een glanzende of matte clear lak.

Gellak/BIAB:

Tijdens deze behandeling gaan we de nagels in modelvijlen, een combi-manicure uitvoeren waarbij we alle onzuiverheden en velletjes verwijderen en de nagelriemen behandelen.
Daarna gaan we de nagel verstevigen met een BIAB  (builder in a bottle) gel. BIAB is een flexibele gelbase. Dit product kan moeiteloos meebewegen met de natuurlijke nagels waardoor er veel minder kans is op breken en barsten van de gel. Deze gel werkt in op de diepte van de nagelplaat waardoor deze er steeds mee verzadigd wordt en de natuurlijke nagels daardoor sterker worden en de nagels een mooie C-curve krijgen.
De BIAB heeft al een mooie nude-tint waar we met gellak een mooie kleur overheen kunnen plaatsen. Natuurlijk is het ook mogelijk om de nagels helemaal af te maken met een glitter of een mooie nail-art.

* deze behandeling is aan te vullen met een heerlijke paraffine behandeling. Hierbij worden de verzorgde handen onder gedompeld in gesmolten paraffine. Deze parafine is verrijkt met etherische oliën en zorgt ervoor dat de poriën van de huid open gaan staan en de werkstoffen goed in de huid kunnen trekken. Na de behandeling is de huid heerlijk gevoed en voelt zijdezacht aan. Ook bij spier- en gewrichtsklachten in de hand is deze behandeling zeer aangenaam. + € 7,50

Gellak tenen:

LET OP!: Deze behandeling wordt alleen uitgevoerd op gezonde nagels.

Nagels in model knippen/vijlen, nagelriemen behandelen, basecoat + kleur + topcoat gellak, voetmassage met verzorgende voetcrème. 

* deze behandeling is aan te vullen met een voetverzorging door middel van een  verzorgend voetbad en een scrub massage. + € 7,50

E-mailen
Instagram