Tammass
     Massage | Beauty | tammass.nl

Henna Brows

Wil jij ook langdurig mooie wenkbrauwen maar is permante make-up nog net een stap te ver. Dan zijn henna brows de ideale oplossing.

Wat zijn henna brows?
Bij henna brows gaat het in eerste instantie om het verven van de wenkbrauw haartjes doormiddel van henna. Daarnaast blijft de henna ook hechten op de huid. Dit kan tot maar liefst 14 dagen zichtbaar blijven. Dit is afhankelijk van huidtype en verzorging. De eerste dagen is de kleur het heftigst daarna neemt de kleur intensiteit af tot het op de huid niet meer zichtbaar is. Op de haartjes blijft de henna tot 6 weken na de behandeling zichtbaar.
Met de henna kan een strakke en donkerdere wenkbrauw gecreëerd worden waardoor het dragen van wenkbrauw make-up niet meer nodig is.

Henna brows behandeling

Tijdens de henna brows behandeling worden naast het verven met de henna de wenkbrauwen in model gebracht. Doormiddel van browmapping wordt de vorm van de wenkbrauwen bepaald en daarna worden de wenkbrauwen in vorm gebracht door harsen en epileren. Hierna wordt de henna aangebracht en laten we dit inwerken tot de gewenste kleur is bereikt. 

E-mailen
Instagram