Tammass
     Massage | Beauty | tammass.nl

Voetreflexzone massage

Voetreflexzone massage is al eeuwen oud en komt oorspronkelijk uit Egypte. Alle zenuwen, spieren en organen staan gereflecteerd op onze voeten, ook op onze handen en zelfs op onze oren en gezicht. Via de voeten kan je via de prikkeling van een reflex het allermeest in het lichaam bewerkstelligen. Als je de voeten naast elkaar zet kan je daar het lichaam op projecteren.

Dat betekend dat alles wat er in de rechterkant van het lichaam zit in de rechtervoet gereflecteerd wordt en alles aan de linkerkant van het lichaam in de linkervoet gereflecteerd wordt.

Voetreflexzone massage is een drukpuntmassage van de voeten. Via deze drukpunten kunnen we een prikkel bewerkstelligen die het zelf genezend vermogen van het lichaam stimuleert. Bij de voetreflexzone massage wordt geen diagnose gesteld.
Ik werk voornamelijk op de ontspanning en spijsvertering van het lichaam, waardoor afvalstoffen beter het lichaam kunnen verlaten.


Bij de voetreflexzone massage worden ook etherische oliën gebruikt. Deze etherische oliën worden in de bloedbaan opgenomen en bewerkstelligen zo hun weldadige werking in en op het lichaam. Ik werk met Salie (reinigend), Lavendel (rustgevend) en Rozemarijn (stimulerend).

Wat doet een voetreflexzone massage in het lichaam:

  • Het verminderd stress en spanning
  • Het verbeterd de bloedtoevoer en verzacht spanningen van het zenuwstelsel.
  • Het helpt de natuurlijke balans van het lichaam weer te herstellen.

Deze massage duurt +/- 45 minuten. Klik hier voor mijn Prijslijst.

(Ik ben geen voetreflexzone therapeut, ik geef dan ook geen therapeutische behandeling. Deze massage is gericht op de ontspanning en stofwisseling)

E-mailen
Instagram